• Öppettider: Vardagar 10-18 Lördagar 10-15 (Nationaldagen stängt)Telefon: 0155-21 40 00
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

Brudbukett "Floristen designar" Du väljer färg och form.

  • 150 kr

Dela

Här väljer du endast stil, färg och form och vi fixar en riktigt fin Brudbukett, du väljer även ditt eget pris.
(Även tärnbukett, näbbukett, corsage eller andra blomster till bröllopet går att lägga till här.)
Skriv tex. "ett fint bordarrangemang för honnörsbordet i vitt och rosa" i rutan, ange pris och klicka på köp, nu har du ett bordsarrangemang i varukorgen.

När du beställer Brudbuketten "Floristens val" i menyn så tar vi inte ut någon grundavgift på brudbuketten och du får då blommor för hela summan du betalar.

Mer info:
Du bestämmer då bara färg, form och stil och vi tar hem blommor med lång hållbarhet som vi kan ha i kylen till våra övriga kunder i butiken.
Vi slipper det svinn vi brukar få på speciella och dyrbara brudblommor som ofta inte håller lika länge som vårt vanliga sortiment i butiken.
(Brudblommor måste ibland användas inom ca 3 dagar från leveransen till oss och eftersom vi måste beställa minimum 10 eller ibland 20 st av varje sort kan det
bli en rätt stor förlustaffär för oss om vi inte kan ta betalt för alla stjälkar.)

När du beställer i webbshoppen så har vi dessutom inte lika lång konsultation som det kan bli med beställningar i butiken,
det kan bli mycket ändringar och mycket anteckningar att hålla reda på, vi slipper då ta betalt för den tiden det tar att lägga upp beställningen.